HansaDrill Mini porapuomisto

HansaDrill Mini

Paineilmalla toimivan HansaDrill Minin kestävä ja huolellisesti suunniteltu rakenne mahdollistaa monipuoliset työkohteet.

HansaDrill Mini on porapuomisto, jossa yhdistyvät käytettävyys ja suorituskyky. Se mahdollistaa pysty-, vaaka- ja sivuttaisporauksen myös vaativissa ja hankalapääsyisissä kohteissa.

Minikaivurin varteen helposti asennettava paineilmakäyttöinen porapuomisto ohjausyksiköineen on helppokäyttöinen ratkaisu moniin poraustilanteisiin. Puomiston äärimmäisen kestävä rakenne sekä monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin vaativiinkin töihin.

HansaDrill Minin avulla pääset vaivattomasti työskentelemään myös muilla ratkaisuilla vaikeasti saavutettavissa kohteissa. Paineilmakäyttöinen kivipora on myös helposti irrotettavissa kaivurin varresta käsikäyttöiseksi tarpeen vaatiessa.

HansaDrill Mini –porapuomiston korkea teho mahdollistaa sujuvan ja nopean työskentelyn, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. HansaDrillin avulla onnistut!

HansaDrill Mini on minikaivurin kumppaniksi mainiosti soveltuva edistyksellinen porapuomisto kaikenlaisiin kiviporauksiin.

Toteutus @ XtraNet Workshop Oy