GreenMech oksahakkurit

GreenMech

Greenmechin alkuperäinen terätekniikka esiteltiin ensikerran 1995 ja se on edelleen johtava teknologinen ratkaisu. GreenMech- tekniikalla pyöreän leikkuuterän leikkuupinnasta on kerralla käytössä noin kolmasosa. Terän käyttöikä kasvaa 600 % ja lisäksi leikkuuterät ovat hiljaisia käyttää. Oksahakkureita onsaatavilla neljää erilaista mallia.
 

Pyöreät ja käännettävät leikkuuterät ovat yksinkertainen mutta tehokas keksintö!

Pyöreän leikkuuterän leikkuupinnasta on kerralla käytössä noin kolmasosa. Loput leikkuupinnasta on suojattuna ja näin ollen
se säilyy terävänä. Kun käytössä ollut leikkuupinta alkaa tylsyä käännetään terää, niin että saadaan esiin terävää leikkuupintaa.
Tämän yksinkertaisen innovaation ansiosta terän käyttöikä kasvaa 600 %.

Eräs tyytyväinen GreenMech-hakkurien käyttäjä laski, että terät tarvitsevat teroitusta vasta noin 150 -170 työtunnin välein ja yhden terän käyttöikä on jopa 1200 tuntia. Tavalliset terät vaativat teroitusta 23-50 tunnin välein ja ne tarvitsee vaihtaa 200 tunnin jälkeen. Asiakas laski säästäneensä GreenMech-hakkuria käyttämällä yli 1000 euroa vuodessa.

Green Mech esite (pdf)

www.GREENMECH.co.uk
 

GreenMechin uusin tuote on Combi 200 -oksahakkuri, jossa on paljon uudistettuja ominaisuuksia. Tutustu siihen seuraavasta linkistä:
Green Mech Combi 200 brochure (pdf)

Toinen GreenMechin uutuus on EVO 205D SURE-Trak -oksahakkuri. Tutustu siihen seuraavasta linkistä:
Green Mech EVO 205D SURE-Trak brochure (pdf)

Toteutus @ XtraNet Workshop Oy